Οδηγίες χρήσης intenskin

Η αναγέννηση του δέρματος του προσώπου είναι ο κύριος σκοπός της καινοτόμου αντιρυτιδικής κρέμας intenskin, αλλά για να μεγιστοποιήσετε το αποτέλεσμα της εφαρμογής, ακολουθήστε τις οδηγίες που καθορίζονται στις οδηγίες.

Οδηγίες για τη χρήση της κρέμας intenskin

Οδηγίες χρήσης κρέμας Intenskin κατά των ρυτίδων

Δεν υπάρχει τίποτα περίπλοκο στη χρήση του εργαλείου, σε κάθε πακέτο του εργαλείου επισυνάπτεται ένας λεπτομερής οδηγός, αλλά για ενημερωτικούς σκοπούς, παρέχουμε επίσης οδηγίες σε ηλεκτρονική μορφή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα intenskin

  1. Αφαιρέστε το μακιγιάζ και καθαρίστε την επιφάνεια του προσώπου σας με ένα βαμβάκι και καθαριστικό ή τόνερ.
  2. Απλώστε μια μικρή ποσότητα κρέμας στην επιφάνεια του δέρματος και τρίψτε απαλά με τα δάχτυλά σας μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
  3. Απλώστε την κρέμα καθημερινά, πρωί και βράδυ, για ένα γρήγορο αισθητό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήστε επίσης περισσότερη κρέμα κατά τη διάρκεια του χειμώνα για να προστατεύσετε το δέρμα σας από τον κρύο αέρα και τον κρυοπαγήματα.

Η μοναδική σύνθετη φόρμουλα της κρέμας επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί ως προϊόν περιποίησης τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και το βράδυ, χωρίς την ανάγκη χρήσης προϊόντων φροντίδας τρίτων. Χάρη στην ελαφριά δομή της, η κρέμα απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει λιπαρά σημάδια, ακόμη και αν φοράει ρούχα.

Ενδείξεις χρήσης

Δώστε προσοχή στα συμπτώματα της πρόωρης γήρανσης:

  • Η εμφάνιση λεπτών ρυτίδων γύρω από τις γωνίες των ματιών και του στόματος
  • Αραίωση της επιδερμίδας, απώλεια σταθερότητας
  • Η εμφάνιση των χρωματισμένων περιοχών του δέρματος
  • Καθυστερημένη επούλωση των δερματικών βλαβών
  • Παραμόρφωση του καθαρού περιγράμματος του προσώπου, χαλάρωση και χαλάρωση του δέρματος

Εάν εμφανιστεί κάποιο από αυτά τα σημάδια, είναι απαραίτητο να καταφύγετε στη βοήθεια της αναγεννητικής θεραπείας intenskin για την αποκατάσταση του δέρματος και την προστασία από την πρόωρη γήρανση στο μέλλον.

Αντενδείξεις

Κατά τη διάρκεια κλινικών δοκιμών, η ομάδα ελέγχου δεν βρήκε αντενδείξεις για τη χρήση της κρέμας. Ωστόσο, δεν συνιστάται η χρήση του προϊόντος εάν είστε αλλεργικοί σε ένα ή περισσότερα από τα συστατικά της κρέμας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν αισθητικό στην Ελλάδα για συμβουλές. Το προϊόν επίσης δεν έχει παρενέργειες, χάρη στη φυσική του σύνθεση.