Εμπειρία χρήσης intenskin

Γεια σας, στην κριτική μου θέλω να μοιραστώ την προσωπική μου εμπειρία από τη χρήση της αντιγηραντικής κρέμας intenskin. Είμαι 32 ετών και ποτέ δεν έχω φροντίσει πραγματικά το δέρμα μου. Ναι, κατά καιρούς έκανα διάφορες μάσκες και χρησιμοποίησα φτηνές κρέμες, αλλά δεν πήγα ποτέ στο σπα και δεν έκανα σοβαρές διαδικασίες. Ως αποτέλεσμα, έχω αισθητές σακούλες κάτω από τα μάτια μου, αρχίζουν να εμφανίζονται οι πρώτες σοβαρές ρυτίδες, το δέρμα μου φαίνεται χλωμό και όχι πολύ υγιές.

Εμπειρία με το intenskin από την Emily από το Μόναχο

Φωτογραφία της κρέμας Intenskin από την κριτική από την Emily από το Μόναχο

Ο λόγος που σκέφτηκα να φύγω και να αναζωογονηθεί ήταν ο γάμος του καλύτερου μου φίλου, πρόσφατα έγινε 33 ετών, αλλά φαίνεται μια χαρά, είναι 7-10 χρόνια νεότερη από την ηλικία της. Μετά τον εορτασμό, έμεινα μόνος μαζί της, μοιράστηκα τους φόβους μου για την ηλικία μου: τα χρόνια περνούν, και είμαι ακόμα μόνος. Και με την ηλικία, γίνεται πιο δύσκολο να βρεις έναν άξιο άτομο, ειδικά αν δεν φροντίζεις τον εαυτό σου.

Ένας φίλος γέλασε μόνο τα συναισθήματά μου, λέγοντας ότι σίγουρα θα συναντήσω τον μοναδικό μου άντρα. Αλλά, παρατηρώντας ότι ήμουν πολύ ανήσυχος, μου πρότεινε κρέμα intenskin. Σύμφωνα με αυτήν, χάρη στο intenskin καταφέρνει να μοιάζει με κορίτσι και να διατηρεί τη νεολαία της, παρά τους αριθμούς στο διαβατήριό της.

Φυσικά, δεν πήρα το λόγο της και αποφάσισα να μάθω περισσότερα για αυτή τη θαυματουργή θεραπεία. Έχοντας βιαστικά στο Διαδίκτυο, διάβασα πολλές επαίνουσες κριτικές σχετικά με τη χρήση του intenskin, μαζί με τις συμβουλές για την αγορά της κρέμας στον επίσημο ιστότοπο - έτσι, λένε, είναι πολύ φθηνότερο και δεν υπάρχει πιθανότητα να πάρω απομίμηση. Μετά από μερικές ημέρες προβληματισμού, πήγα στον ιστότοπο και έκανα μια παραγγελία. Μια εβδομάδα αργότερα, το πακέτο με την κρέμα έφτασε στο ταχυδρομείο, όπου το πήρα.

Η συσκευασία με την κρέμα περιείχε επίσης λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του προϊόντος. Ακολούθησα τις οδηγίες στο εγχειρίδιο και άρχισα να εφαρμόζω την κρέμα δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ, μετά την αφαίρεση του μακιγιάζ και τη χρήση καθαριστικού γραφίτη.

Το αποτέλεσμα της χρήσης της κρέμας

Το αποτέλεσμα της χρήσης κρέμας Intenskin, η εμπειρία της Emily από το Μόναχο

Μια εβδομάδα αργότερα, παρατήρησα το πρώτο αποτέλεσμα - οι πόροι μειώθηκαν αισθητά, τα μικρά σπυράκια και οι φλεγμονές εξαφανίστηκαν, το χρώμα του δέρματος έγινε πιο υγιές και πιο ομοιόμορφο.

Εμπνευσμένος, συνέχισα να χρησιμοποιώ το προϊόν. Τότε άρχισα να παρατηρώ πώς οι σακούλες κάτω από τα μάτια εξαφανίζονται σταδιακά και οι μιμητικές ρυτίδες εξομαλύνονται και εξαφανίζονται αργά. Το δέρμα αισθάνεται πιο σφιχτό και πιο ελαστικό στην αφή.

Σύντομα, εκείνοι γύρω μου άρχισαν να παρατηρούν ότι είχα γίνει πιο όμορφος, κομπλιμέντα από συναδέλφους άρχισαν να χύνονται στη δουλειά και οι φίλοι μου άρχισαν να υποψιάζονται ότι είχα κάνει πλαστική χειρουργική ή έκανα κάποιες ενέσεις ομορφιάς.

Χρησιμοποιώ την κρέμα για 3 μήνες τώρα και μπορώ να πω ότι δικαιολογεί το όνομά της εκατό τοις εκατό, το δέρμα αναζωογονείται πραγματικά και σε μερικούς μήνες χρήσης μπορείτε να χάσετε αρκετά χρόνια.

Γνώρισα πρόσφατα έναν νεαρό άνδρα και ξεκινήσαμε μια σχέση. Με κατακλύζει με δώρα και λόγια αγάπης, και θυμάμαι με χαμόγελο τη φίλη μου ότι με συμβούλεψε κρέμα intenskin. Μπορώ να προτείνω τη θεραπεία σε οποιαδήποτε γυναίκα που θέλει να υπενθυμίσει στον εαυτό της ότι η ηλικία στο διαβατήριο δεν καθορίζει τη ζωή μας, αλλά μπορείτε να φανείτε νέοι και φρέσκοι σε οποιαδήποτε ηλικία!