Κριτικές intenskin

 • Κωνσταντίνος
  Η γυναίκα μου ζήτησε να παραγγείλει το intenskin στον ιστότοπο, διάβασε σε κάποιο φόρουμ ότι είναι ένα πολύ καλό προϊόν για φροντίδα και αναζωογόνηση. Λοιπόν, παραγγέλνω πολλά πακέτα ταυτόχρονα, ακριβώς στον ιστότοπο υπήρχε μεγάλη έκπτωση. πενήντα%. Το χρησιμοποιεί για αρκετές ημέρες, έχει φρεσκάρει αισθητά, το πρόσωπο ήδη λάμπει.
  intenskin
 • Βασιλική
  Χρησιμοποιώ την κρέμα intenskin εδώ και δύο μήνες και απλώς δεν μπορώ να φτάσω αρκετά. Η κρέμα φροντίζει τέλεια για το δέρμα, σκοτώνει ίχνη κόπωσης και κύκλους κάτω από τα μάτια. Αλλά το πιο σημαντικό, χάρη στην κρέμα, οι ρυτίδες εξομαλύνονται πραγματικά και το περίγραμμα του προσώπου είναι επίσης τέλεια σφιγμένο. Αγόρασα την κρέμα ως δώρο για όλους τους φίλους μου και τον εαυτό μου και τη μητέρα μου, 2 συσκευασίες το καθένα.
  intenskin
 • Zeynep
  Αυτή η κρέμα μου ενημέρωσε ένας συνάδελφος στην εργασία, σύμφωνα με αυτήν, είναι το καλύτερο προϊόν περιποίησης, δεν λειτουργεί χειρότερα από τις διαδικασίες στα σαλόνια ομορφιάς. Χρησιμοποιώ το intenskin μόνο για μια εβδομάδα τώρα, μπορώ να πω ότι το δέρμα είναι πραγματικά πιο φρέσκο, το χρώμα είναι πιο υγιές και οι πόροι έχουν μειωθεί και οι ρυτίδες έχουν γίνει λιγότερο αισθητές.
  intenskin
 • Δήμητρα
  Χρησιμοποιώ intenskin για ρυτίδες εδώ και πολύ καιρό, ένα εξαιρετικό εργαλείο. Αναζωογονεί καλά το πρόσωπο και οι ρυτίδες με κηλίδες εξαφανίζονται. Εάν το χρησιμοποιείτε τακτικά, μπορείτε να φαίνεστε 10 χρόνια νεότερος χωρίς καμία διαδικασία ομορφιάς, οι οποίες έχουν γίνει πρόσφατα μοντέρνες. Δεν το εμπιστεύομαι, αλλά η κρέμα έχει μια φυσική σύνθεση, πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα δεν θα βλάψει.
  intenskin
 • Zeynep
  Η κόρη μου μου έδωσε Intenskin για διακοπές. Λέει ότι το νέο προϊόν είναι καλό, τόσο για φροντίδα όσο και για ρυτίδες αμέσως. Για δύο βδομάδες, μου φαίνονται, και μάλιστα - το πρόσωπό μου είναι πιο φρέσκο και οι ρυτίδες δεν είναι πλέον ορατές. Θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ!
  intenskin
Εκτίμηση intenskin
4.4
22