Διαδικασίες αναζωογόνησης δέρματος

Το κορίτσι απαλλάχτηκε από τις ρυτίδες στο δέρμα με τη βοήθεια διαδικασιών αναζωογόνησης και θερμομόλυνσης Elos

Κάθε μέρα που ζούμε αφήνει αναπόφευκτα ένα αποτύπωμα στο πρόσωπό μας με τη μορφή σημάτων γήρανσης. Ρυτίδες, χαλάρωση, πτώση - όλα αυτά αργά ή γρήγορα θα γίνουν αισθητά. Μπορείτε, φυσικά, να το αντιμετωπίσετε φιλοσοφικά. Or μπορείτε να θυμηθείτε ότι ζούμε σε μια εποχή προόδου και χρησιμοποιείτε σύγχρονες μεθόδους αναζωογόνησης, τις οποίες μας προσφέρει η αισθητική ιατρική σε μεγάλη ποικιλία.

Εάν δεν έχετε συμβουλευτεί έναν αισθητικό και η ίδια η διαδικασία αναζωογόνησης σας προκαλεί σκεπτικισμό ή φόβο, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Θα εξετάσουμε τις πιο δημοφιλείς, ασφαλείς και αποτελεσματικές διαδικασίες αναζωογόνησης: αναζωογόνηση elos και θερμοαπόδοση.

Ενδείξεις για διαδικασίες αναζωογόνησης

Πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν αισθητικό εάν διαπιστώσετε τα ακόλουθα σημάδια γήρανσης στον εαυτό σας:

 • χρώση του δέρματος.
 • ανώμαλο έδαφος?
 • θαμπό χρώμα δέρματος?
 • ροδόχρου ακμή - αγγειακά δίκτυα.
 • μικρές μιμητικές ρυτίδες.
 • "Πόδια του Κόρακα"?
 • ακμή, μετά την ακμή?
 • διευρυμένοι πόροι?
 • ουλές, ουλές, χηλοειδή.

Ας εξετάσουμε τις διαδικασίες με περισσότερες λεπτομέρειες.

Έλος-αναζωογόνηση

Elos διαδικασία αναζωογόνησης δέρματος προσώπου

Αυτή η διαδικασία θεωρείται από πολλούς αισθητικούς ως μία από τις καλύτερες. Τα πλεονεκτήματα της αναζωογόνησης elos είναι στην ταυτόχρονη χρήση πολλών τύπων ενέργειας: λέιζερ, φωτός και ραδιοσυχνότητα. Χάρη στην αναζωογόνηση Elos, λαμβάνει χώρα η καταπολέμηση των ρυτίδων, η σύσφιξη του δέρματος, η αφαίρεση των χρωστικών και η δομή και ευθυγράμμιση του χρώματος του δέρματος.

Η διαδικασία αναζωογόνησης Elos συνίσταται στην έκθεση του δέρματος στο φως και το ηλεκτρικό ρεύμα, το οποίο μετατρέπεται σε θερμότητα. Οι θερμαινόμενοι ιστοί ανταποκρίνονται πολύ ενεργά στις επιδράσεις του ηλεκτρικού ρεύματος: οι ινοβλάστες ενεργοποιούνται και αρχίζουν να παράγουν κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ. Το αίμα που θερμαίνεται στα τριχοειδή αγγεία προκαλεί πήξη πρωτεΐνης, η οποία ενεργοποιεί την καταπολέμηση της ροδόχρου ακμής. Η υψηλή θερμοκρασία στα στρώματα του δέρματος καταστρέφει τη μελανίνη, η οποία οδηγεί στην εξάλειψη των κηλίδων γήρανσης. Με άλλα λόγια, η διαδικασία αναζωογόνησης Elos ενεργοποιεί εσωτερικές διαδικασίες στα στρώματα του δέρματος, οι οποίες, με τη σειρά τους, οδηγούν σε αναζωογόνηση.

Η αναζωογόνηση Elos συνιστάται για γυναίκες και άνδρες από 35 έως 45 ετών. Ο λόγος για αυτό είναι η ικανότητα του σώματος να αυτοαναζωογονείται. Σε μια πιο ώριμη ηλικία, η αναζωογόνηση του elos δεν θα δίνει πλέον μεγάλο αποτέλεσμα και συνιστάται να το συνδυάσετε με άλλες πιο επιθετικές διαδικασίες. Αυτή η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί σε νεότερη ηλικία, αλλά μόνο εάν, κατά τη γνώμη του γιατρού, υπάρχει λόγος γι 'αυτό.

Ο αριθμός των διαδικασιών κυμαίνεται από 4 έως 10 και εξαρτάται από την ηλικία του πελάτη και τα ατομικά χαρακτηριστικά του. Η διάρκεια της διαδικασίας είναι από 45 λεπτά έως 2 ώρες και το διάστημα μεταξύ τους είναι 1-1, 5 μήνες. Μια τόσο μεγάλη περίοδος είναι απαραίτητη για την παραγωγή κολλαγόνου.

Thermolifting

Η διαδικασία θερμότητας είναι η χρήση ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων σε συνδυασμό με υπέρυθρο. Αυτή η διαδικασία υλικού περιλαμβάνει τη χρήση μιας συσκευής ικανής να εκπέμπει υπέρυθρες ακτίνες και ραδιοκύματα.

Διαδικασία θερμικής ανύψωσης για αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου

Κατά τη διαδικασία της έκθεσης σε ραδιοσυχνότητα και υπέρυθρη ακτινοβολία, οι μεσοκυτταρικές μεμβράνες διεγείρονται ενεργά, γεγονός που οδηγεί στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το Thermolifting ενεργοποιεί φυσικές διαδικασίες αναγέννησης στο δέρμα. Για αρκετούς μήνες, εμφανίζονται ενεργές διαδικασίες αντιγήρανσης στο δέρμα, αλλά στη συνέχεια, σταματούν. Επομένως, η διαδικασία της θερμοϋψώσεως πρέπει να επαναληφθεί.

Η διάρκεια της διαδικασίας εξαρτάται από τον αριθμό των θεραπευμένων περιοχών. Κατά μέσο όρο, ο χρόνος επεξεργασίας για μια ζώνη είναι περίπου 20 λεπτά. Επομένως, μπορεί να χρειαστούν περίπου δύο ώρες για να επηρεάσουν το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.

Η διαδικασία είναι απολύτως ανώδυνη και ασφαλής.

Η αποτελεσματικότητα των διαδικασιών αναζωογόνησης

Κατά τη διαδικασία της αναζωογόνησης και της θερμοδιαμόρφωσης του έλους, τα παλιά κύτταρα καταστρέφονται και τα νέα σχηματίζονται. Λόγω του γεγονότος ότι αυτές οι διαδικασίες ενεργοποιούν τους δικούς τους μηχανισμούς αναζωογόνησης, η επίδραση της αναζωογόνησης και της θερμογέφυσης του elos δεν είναι αμέσως αισθητή. Με την πάροδο του χρόνου, ο ρυθμός ανάπτυξης των νεαρών κυττάρων αυξάνεται.

Η επίδραση της αναζωογόνησης και της θερμότητας του elos μοιάζει με μια ταινία που παίζεται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Κάθε μέρα θα παρατηρείτε πώς γίνεστε νεότεροι.

Η διαδικασία αναζωογόνησης Elos έχει πιο διαρκές αποτέλεσμα σε σύγκριση με παρόμοιες μεθόδους, αφού επηρεάζει τα βαθιά στρώματα του δέρματος.

Αντενδείξεις για διαδικασίες αναζωογόνησης

Όπως όλες οι διαδικασίες φυσιοθεραπείας, οι διαδικασίες αναζωογόνησης υλικού έχουν πολλές αντενδείξεις:

 • εγκυμοσύνη;
 • γαλουχιά;
 • ηλικία κάτω των 18 ετών ·
 • ψυχικές διαταραχές;
 • χρόνιες ασθένειες στο οξύ στάδιο.
 • Κορίτσι με όμορφο ομοιόμορφο δέρμα μετά από διαδικασίες αναζωογόνησης
 • καρδιαγγειακές παθήσεις;
 • ασθένειες του ενδοκρινικού συστήματος.
 • κιρσοί;
 • κακοήθεις όγκοι?
 • λοιμώξεις?
 • λήψη αντιβιοτικών ·
 • βλάβη στο δέρμα?
 • δυνατό μαύρισμα.

Παρουσία ορισμένων χρόνιων ασθενειών, ακόμη και όχι κατά την περίοδο της έξαρσης, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

Επιπλοκές μετά τη διαδικασία αναζωογόνησης

Η αναζωογόνηση και η θερμομόνωση του Elos είναι εγγενώς ασφαλείς μέθοδοι. Αλλά, δυστυχώς, μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις μη επαγγελματισμού των κοσμητολόγων και χρήσης μη επαγγελματικών συσκευών. Μόνο αυτοί οι λόγοι μπορούν να οδηγήσουν σε επιπλοκές. Με την επιφύλαξη της επιλογής μιας επαγγελματικής κλινικής, ο κίνδυνος επιπλοκών ελαχιστοποιείται.